Det siger vores kunder

stineQ

Stine Q PeTersen

Jeg hedder Stine og er 42 år. Jeg havde længe gået og haft lyst til, at tabe de ekstra kilo jeg havde fået på mig, efter mine to graviditeter.

Jeg synes at EC-fits program lød nemt og overskueligt, så jeg besluttede mig for at give det et skud, selvom jeg HADER slankekure. Det har været enormt rart -og nemt, at være en del af EC Fits program! De ugentlige online-møder motiverer og hjælper til at holde fast.

Der er altid en hyggelig stemning og ingen fordømmelse! Desuden er det til at gå til, at få noget mere grønt ind i måltiderne og jeg har ikke savnet brød, som jeg ellers ikke troede jeg kunne leve uden! Jeg er, fordi jeg ikke spiser kulhydrater, ikke oppustet og propmæt efter måltiderne længere.

At være med på EC Fits kursus, har givet et fornyet overskud og har også, indtil nu, været en meget selvkærlig handling for mig, fordi jeg prioriterer og passer godt på mig selv og min krop. Det er en god fornemmelse! EC-fit har hermed alle mine bedste anbefalinger. 

Monika kloster

Jeg hedder Monika og er 65 år. Som ung havde jeg aldrig problemer med vægten. De seneste år har jeg stille og roligt taget 10 – 12 kg. på. Ikke at det har gjort så meget, mere at fordelingen af vægten er forkert. Mit mavefedt er blevet betydeligt, mit tøj har strammet og min buksestørrelse er blevet øget. 

Jeg blev bekendt med ECfit og har indvilliget i at prøve det. Jeg har ellers aldrig gået ind for slankekure, at skulle sulte, eller tage slankepulver osv.

Jeg er positivt overrasket. I løbet af 9 uger har jeg smidt 17 cm mavefedt. Jeg har ikke på noget tidspunkt været sulten, energiforladt og bedst af alt, jeg har ikke sukker trang. Konceptet er godt fordi vi bliver vejledt om kost og træning – overkommeligt. Forløbet er et individuelt online program, jeg kan varmt anbefale det til jer der er lidt træt af de snigende kilo, der kommer med årene. Med venlig hilsen Monika Kloster

monika