hvem er vi?

vores mission

Vi vil hjælpe alle, der har et ønske om at komme af med de ekstra kilo, på en effektiv og sund måde, og samtidig styrke selvværdet.

Med en uddannelse der er skræddersyet, og sikrer, at du får den rette støtte og vejledning, vil vi sammen opnå dine mål. 

Gennem viden om kost, hormoner, mental træning og fysiske træningsprogrammer der er overskuelige og specifikt tilpasset, sikre vi et sundt og varigt vægttab.

Vi ønsker at formidle viden og sundhed gratis ud til enhver der ønsker at tage ansvar for sit eget liv.

 

 

 

Esben Østerbye Madsen - Rådgiver

Med en baggrund i Idræt og Sundhed har Esben de faglige værktøjer, som sikrer at du får professionel og sundhedsfaglig rådgivning og vejledning. 

Esben har igennem mere end 10 år arbejdet som personlig træner, både i klassiske motionscentre og kommunalt regi inden for beskæftigelse med sundhedsfremmende projekter og fokus på livsstilsændring.  

Esben har bidraget med sin viden og været en fantastisk sparingspartner i udviklingen af dette gratis uddannelsesforløb. 

En sparring som har resulteret i et unikt program som vil uddanne dig i kost, motion og mental styrke. 

 

Christian Pedersen - Grundlægger

Passionen for sundhed stammer fra en personlig interesse. Christian har en brændende passion for at gøre sund mad let at lave og inspirerende at se på. 

Christian har bla. arangeret flere sundheds- og helseevents. Med en livslang passion for motion, og hvad der giver kroppen de optimale forhold, har Christian opnået en stor forståelse for kroppens evne til at optage næring, og hvordan vores forbrænding og energiomsætning fungerer. 

Jeg har set utallige eksempler på folk der køber dyre og uvirksomme forløb hos smarte personlige trænere, for blot at blive sat på sultekure der virker ved første øjekast. Men efterlader deltagerne uden viden, eller et varigt vægttab. Det er min ambition at bring reel sundhed og viden bredt ud, og gøre den enkelte i stand til at træffe ægte sunde valg både når det gælder fysisk og psykisk helbred. Ansvaret ligger hos den enkelte. Vi kan kun hjælpe hinanden. Min ambition er at hjælpe dig til at ændre dit liv.